Pieniä parannuksia

Alkoholitonalue20130621240241

Juhannus sujui Lappalaistenmäellä, kuten eilen kerrottiin, mukavasti. Tarkkaavaisena silmänä ja korvana paikalla olleet  -ties kuinka monennetta kertaa – Leinon Bluet pitivät kuten kuvatekstistä ilmenee vartioinnin onnistumista yhtenä syynä.
Väen koostumus: Kaikenikäiset ja erityisesti perheet aikaansaavat iloista, mutta vähemmän häiritsevää menoa. Vieraskielisiä kuului olevan myös yleisössä ja kyllä ne vasketkin ystävällistä tunnelmaa luovat.
Ravintolat ja kahvilat saivat yleisöä ja myyntiä, jota tarvitaan vaikeampia aikoja varten.Naantali sai mainetta ja monet ovat ilmaisseet tyytyväisyyttään, toivottavasti sana kiiriä myös kulttuuripäättäjien ja toimiston väen korviin.Tuskin ensi vuonna tätä vääntöä tarvitaan. se voidaan hoitaa budjetinyhteydessä ehkä kyseessä on linjavalinta eikä niinkään rahakysymys.

Juhannuksena tapahtui myös käänne, kun vespersoittajat löysivät kaupungin puoleisen pikku aukon. Sitä eivät tainneet vaivautua kertomaan päätöksiä tehneet virkahenkilöt ehkäpä siksi, etteivät sitä tienneet taikka siksi etteivät siitä välittäneet. Muutoksia on voitava tehdä, mutta niistä on päätettävä vähän laajemmalla porukalla ja vähäsen myös perinteitä kunnioittaen.

24.6.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa