Palvelut kunnossa, talous tiukoilla

Epsikuntarating2012

Naantalin budjettikäsittely sai synkkien talouslukujen vastapainoksi melkoista balsamia, kun aamulla oli julkaista EPSI:n palvelutasomittaus, jos Naantali sijoittui toiseksi. Kunniataulukko näkyy kuvassa.

Budjettikeskustelun avasi grillimestari Martti Kallu Sipponen nasevasti; ei toistoa, vaan pyyntö sada kuulla valtuutettuja, oli hyvä lähtökohta ja sitä täydensi Markku Tuunan kaupunginhallituksen puheenjohtajan yleispiirteine hahmotelma teemasta..
valtuustoryhmille jäi päärooli ja hyvin ne sen täyttibvät. Ei hassumpi kokonaisuus.

Budjetin valmistelu sai kiitosta, Martti Sipposen johtamaa prosessia on odotettu monta vuotta, sanoi Jan Lindstrnm, kok ja arvio, että budjetti on paras mahdollinen vähentyvillä resursseilla.
Samolla linjoilla liikkuvat muidenkin puheet. Vihreiden arkkitehti ja Vasemmistoliiton ponsi , joka ei olisi johtanut mihinkään säännöksistä johtuen olivat ne pienet riitasoinnut, joita kuultiin.
Sosialidemokraattien Sirpa Hagsberg, sd ja Keskustan Samuli Santalahti, kesk näkivät kasvussa tulevaisuuden mahdollisuuden. Tässä on jotain poliittisesti milenkiintoista.

Sirpa lausui lopuksi runonkin viimeisen valtuuston kunniaksi. Hänen puheenvuoro on kirjoituksia palstalla.

10.12.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa