Pakkopaita ei enää pue edes Virkkusta

Ei siitä ole paljonkaan aikaa, kun Henna Virkkunen tuli valituksi vuoden korun kantajaksi.
Nyt hän on sovittanut päälleen pakkopaidan pukijan roolin. Nyt hän on heittäytynyt, kuten pääministerikin, että tässä valmistellaan pakkokeinoja tuleville hallituksille, jotka ei sitä halua eivätkä tule käytämään, mutta joiden kokoonpanoon pakkokeinojen säätäminen tulle vaikuttamaan varmasti.
Jouni Backman sanoi Demokraatti-lehdessä, että kyllä pakkolain sisältöäkin voi vielä harkita eikä sen muuttaminen ole  Sdp:stä kiinni.

  • Puhuttiin paljon siitä, että meillä on liian kielteinen ilmapiiri , joka vaikuttaa meidän suoriutumiseemme, Katainen pahoitteli tavatessaan toimittajia aivoriihen jälkeen. Yle 13.1.2014

Jyrki Katainen voisi miettiä sitäkin, että pakko ei varmaankaan ilmapiiriä paranna. Eli puheet ja teot ovat taas ristiriidassa. Peili olisi syyllisten etsinnässä hyvä työväline.
Sama Katainen puhui vuoden vaihteessa  yksilöllisyyden puolesta. Mitenkä se nyt sopii muutamien kuntien pakkoliittäminen siihen perustuslailliseen oikeuteen, että Suomen lansalainen saa vapaasti valita asuinpaikkansa . Ja toiseksi pakkoliittämisen yhteydessä puhutaan perusteluna, että liitoksilla  turvataan Suomen kansalaisten palvelujen saatavuus. Kansalaisilta esimerkiksi Naantalissa pitäisi kysyä, eivätkö he  saa peruspalveluja ja jos eivät saa, niin mitkä ovat ne palvelut, jotka jäävät saamatta. Jos tuollaisessa kyselyssä havaitaan erityissiä puutteita, voisi ajatella, että se voisi olla peruste selvittää, miten epäkohta korjataan. Ja siinä yhteydessä vaihtoehtona vois olla kuntaliitoskin. Mielenkiintoista oliskin ennen mitään liitoksia suorittaa kysele täällä Turun seutukunnassa näiden palvelujen toimivuudesta.

13.1.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa