Paanasen tulishow

Reijo Paananen on rauhallinen ja asiallinen ja ahkera mies. Siis oikea henkilö puoluesihteeriksi. Hän on kiertänyt jo 140 kunnassa erilaisissa tilaisuuksissa. ” Kojun luota kojun luokse, mulla matkan suunta juoksee”, joulutunnelmaa mukaillen  hän tervehti meitä lähtiessään.
Reijo Paannanen muistutti, että olemme kunnallisten palvelujen puolella aina, totta kai. Mehän olemme ne aikoinaan luoneet. TV väittelyyn hän plaasi sen verran, että ei 20 prosentilla paljon määräillä. Siinnä rakennettiin ansa puheenjohtajalle, joka ei kataluutta huomannut..
Soppa maistui ja sieltä sitten ahkerat ehdokkaat lähtivät loppukiriin.. Ei huono, on luonnehdinta tunnelmasta.

Kulttuuria Lux Gratiae tapahtumaan liittyen oli tarjolla kirkossa. Birgittalaislauluja esitti  Vox Silentii ( Johanna Korhonen ja Hilkka -Liisa Vuori)..Johanna on Alman hyljeksimä toimittaja.Omaa rajoittuneisuuttani varmaan, mutta  hieman yksitoikkoiselta kuulosti, vaikka soinnutus oli hienoa ja akustiikka hyödyntävä. Laulajat ja kirkko toimivat

Tulishow oli sähäkkää sirkuspuuhaa. Hienosti sopii iltaan ja yleisö oli ihastuksissaan varsinkin nuorempi väki, jota oli runsaasti paikalla.Kiva juttu.

28.10.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa