Onnen päivä Naantalissa

Naantalinsaaristoosakunnassa20160915

Hallitus ehdottaa saaristo-osakuntalisän palauttamista valtionosuusjärjestelmään. Vajaan 10 miljoonan euron rahoitus sisältyy torstaina julkistettuun ensi vuoden talousarvioehdotukseen.

Saaristoasiain neuvottelukunnan jäsen, kokoomuksen turkulaiskansanedustaja Saara-Sofia Siren katsoo, että päätös mahdollistaa saariston palveluiden turvaamisen. Yksi uudistuksen hyötyjistä on Naantali, joka saisi uuden lisän myötä noin 1,3 miljoonaa euroa.

Saaristo-osakunniksi katsotaan kunnat, joiden alueista osa täyttää saaristolain mukaiset olosuhteet. Varsinais-Suomessa ryhmään kuuluvat Naantalin lisäksi Kaarina, Salo, Uusikaupunki ja Taivassalo.Yle Turku

Lottovoitto emme ole halunneet, mutta iloitsemme oikeudenmukaisesta ja kohtuullisesta hienosta päätöksestä, josta nostamme hattua SOS hallitukselle.

Osuus vastaa käsitystämme yhdistämisen aiheuttamista  menetyksistä. Valtio sittenkin pitää puheensa.
Kiitos myös kaikille paikallisille voimille,jotka ovat pitäneet kissaa pöydällä hallitus puolueiden sisällä, kuin viranomaisissa. Myös saaristoasiain neuvottelukuntaa ja saaristolautakunnan lobbausta on tarvittu. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

15.9.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa