Niin paljon turhaa

KimpassaAllihopa20161115

Sote-maakuntauudistuksen aikataulu on niin kireä, että valmisteluja tehdään, vaikka ei lainsäädäntöä ole valmiinna – ei edes hallituksen esityksinä.

15.11.2016 kokoontui messukeskukseen kuntakokous – satapäinen kuntien valtuustojen ja  hallitusten puheenjohtajat yhdessä kunanjohtajien sekä maakunnan, sairaanhoitopiirin ym tärkeiden johtajien ja valmistelijoiden kesken.
Päättäjien porukka kuunteli samoja esiintyjiä ja samoja powepointteja ja muutaman kommentin. Ja kesksuteli yhden puheenvuoron verran. Aikaa meni vain tunti ja vartti. Puheenjohtaja Seppo Lehtinen arveli, että tämä jää historiaan. Turun valmistelija entien poliittinen ajattelija Pasi Ahola ihmetteli, ett miksei nyt rähjätä niin kuin tehtiin edellisessä kuntaliitoskierroksella?
Yksi vastaus voi olla, että kannatta odotta ja katsoa. Toinen vakavampi on, että sotku ja sekaannus niin suurta, ettei jakseta. Ja kolmas on se, että teke häijyä katsoa, kun 600 projektiin osallistujaa ahertaa. Niin paljon turhaa on tehty ja tullaan tekemään tämän politiikan pelin alttarille. Ja palveluja tarvitseva ihminen loistaa poissa olollaan.

16.11.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa