Äänet ratkaisevat !

USA:n presidenttivaalien kannatuslukemia on seurattu tällä palstalla. Nyt ensimmäistä kertaa kuukauteen Barack Obama on hienoisessa johdossa. Valtakunnalliset lukemat eivät ratkaise, joten tasapaino-osavaltioiden äänestäjät ovat temppelinharjalla. Ensi tiistaina tiedämme.

Viimeiset työllisyystilastot olivat Obaman kannalta hyvät, mutteivät loistavat, arvioitiin FT:ssä. Työttömyys nousi 7,9 prosenttiin jääden alle maagisen 8 prosentin rajan. Merkittävää näyttää olevan, että parin viimeisen kuukauden aikana työpaikkaoja on syntynyt 84.000. Myös tuotannollisilla aloilla on ollut kasvua. USA on yllättävän dynaaminen sanovat asiantuntijat ja se antavat toivoa siten muullekin maailmalle.

Mitt Romney yrittää olla muutosvoima. Barack Obama muistuttaa, että Romney loistava myyntimies ja nytkin hän yrittää myydä menneisyyden siis Bushin politiikkaa uudessa paketissa. Taloudellisia näkökohtia on tällä palstalla valotettu aikaisemmin menneelle viikolla ja ne sekä omat ajatuksemme tunteineen panevat toivomaan Obaman voittoa.

4.11.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa