Naantalin kaupunginjohtajaksi ehdotettiin Jouni Mutasta

Naantali on valmistellut hyvin kaupunginjohtajan valintaa:
Haastatteluihin kahdeksan, testeihin neljä. Ryhmien edustajilla eli kaikilla valtuutetuilla  on ollut mahdollisuus kaupunginhallituksen lisäksi haastatella neljää testeissä ollutta ehdokasta. Myös tekstitulokset ovat olleet valitsijoiden käytettävissä.

Ryhmissä keskustelut ovat tiivistyneet viikonvaihteessa. Monipuolisen harkinnan tuloksena ryhmät ovat tehneet arvioita ja lopulta ehdotuksia. 
Kaupunginhallitus oli illan kokouksessa sillä tavalla hankalassa tilanteessa, että prosessi oli eri vaiheessa ja niinpä Keskustan Samuli Santalahti ehdotti Jouni Mutaisen valintaa ja häntä kannattivat SDP:n Hannu Aalto ja Perusuomalaisten Juho Kuustonen.  Asian käsittely  oli sen sijaan Kokoomuksessa vielä kesken, eivätkä he halunneet ottaa vielä ehdotukseen kantaa ei puolesta eikä vastaan. Siksi lopullinen päätöksenteko siirtyi seuraavaan kokoukseen.
Lopullinen  ehdotus valtuustolle  tehdään ennen valtuuston kokousta ensi maanantaina 31.3. pidettävässä kaupunginhallituksessa.

Jouni Mutasta on pidetty hyvin pätevänä sekä kokemuksensa että henkilökohtaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Siksi arvelisin, ettei hän ammattimiehenä ole mahdoton ehdokas kokoomuslaisillekaan. Mutta lopullinen vastaus saadaan vasta ensi sunnuntaina.
Sairaanhoitopiirin johtajana Jouni Mutanen olisi juuri tässä tilanteessa Naantaliin sopiva ja pätevä.

Ehdokkaina olevien joukossa oli monia tehtävän hoitamaan pystyvä, mutta kokonaisarvio perusteella ehdotuksen tukeminen ei ollut vaikeaa ja siksi voisin arvella, että Naantalin sosialidemokraattien yleinen kokous ensi sunnuntaina tullee siunaamaan valtuustoryhmän yksimielisen esityksen

Kirjoitukseen on tullut Juha Haapakosken (kok) seuraava kommentti:

Vetääkö Naantali vai
työntääkö sotepaine Mutasta uusiin haasteisiin? http://yle.fi/uutiset/lomautuksiin_paatynyt_paijat-hameen_sote-yhtyma_kaipaa_kunnilta_lisaa_rahaa/7108873

24.3.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa