Naantali pärjää

10parasta20140115JPG

Yle uutisoi ja TS:n verkkosivut jatkoivat ihan kuin tilauksesta palveluihin tyytyväisyyttä eri kunnissa . Naantalin menestynyt näissä hyvin ja niinpä näyttää olevan, että menestyneiden ja Henna Virkkusen pakkoliitoskuntien lista on lähes identtinen erityisesti Turun ja Tampereen seuduilla. Vertaa edellisen ajankohtaisjutun kuvaa ja listaa.

Aikoinaan kerrottiin sellaista vitsiä, että jenkeissä tasa-arvoa tavoitellaan siten, että halutaan rakentaa naapurin talon tasoinen itselle , kun taas neukkulassa poltetaan naapurin talo. Molemmilla sama pyrkimys tasa-arvoon.

Kerman kuorinnasta puhuminen on soopaa  eikä perustu tietoon, vaan luuloon. Joustavuus ja ihmisten toiveiden huomioon ottamine on lähempänä totuutta. 

Sanon taas kerran, että tällä hetkellä Turulla, joka oli keskiarvokunta,  on positiivinen vire päällä ja keskustan rakentaminen vetää melko hyvin. Siinä on oikea konsepti ja sillä pärjää Turku ja se on koko alueelle eduksi. Tiivis keskusta ja koulutettu väestö on menestysreseptin tutkittu malli. Keskitytään tähän ja lopetetaan turha touhuaminen näiden liitosten kanssa.

Tyytyväisyys on yleisesti laskemassa luonnollisesti, kun joka puolella joudutaan tiukentamaan. Uskoni on, että myös ikäviä päätöksiä osataan vähän pienemmässä yksikössä tehdä joustavammin ja ehkäpä nopeamminkin.

Loppukevennys: Palvelut ja paikkakunta on ihan hyvä, mutta päättäjät surkeita, on tavanomainen arvio ollut aikaisemmissa rankingeissa. Positiivinen päättäjät asenne tähän on, että hyvä saavutus on sekin, etteivät päättäjät pysty paikkakunnan palveluja pilaamaan.

14.1.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa