Metalli teki sen

Ensimmäisenä tai viimeisenä, mutta aina rakentavana.
Tällä palstalla olimme aikaame edelle, sori siitä, että virhellisesti keroimme valtuutopäivän olleen torstai, vaikka vasta perjantaina kokous pidettiin.
Poikamme hoitivat kansakunnan pelastusoperaation maaliin. Ihan positiivista, kaunista ja hyvää.
Lindgrenin Hessu käytti valtuustossa sitä valtaa, jonka edustajakokous ja sinne häntä äänestäneet työtoverit ovat hänelle antaneet – vastuullisesti, eikä  valittamlla.

Jos tietoni ovat oikeita, niin tässä prosessissa tapahtui sellainen ihme, että Metalli  49:stä maan kuulusta kommunistivetoisesta lakkokenraalien osasto löytyi tukea kiky:lle. Se on käännekohta!

Ei asiaan sinänsä liittyen, ehdotan, että katsokaa tämän palstan edellisen jutun kommenttipuheenvuoroja. Ei meitä  pumpulissa pidetä.

Ei kauneus ei hyvyys sanoja tarvitse, mutta totuus ilman sanoja on arvoton.

Tällä palstalla puhutaan kaikesta ja tällä palstalla on oikeus kaikkien puhua. Vain kerran on jätetty yksi kommentti julkaisematta ja senkin nyt jo edesmennyt kirjoittaja itsekin hyväksyi.
Eli kiinnostuneena seuraamme Kokoomuksen puheenjohtajavaalia, sillä sillä on yhteiskunnalista merkitystä samoin kuin oli Metallin valtuuston päätöksellä, joka todisti, että demareiden vastuullisuus on kaukana  populistipuoleen metelöinnistä. 

11.6.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa