Luottamusta tulevaisuuteen 70 asukkaan vuosikasvulla

Naantali on tekemässä budjettia ja Kallun Grilli on tuottanut esityksen 0.75 prosentin veronkorotuksesta ja muutoin tiukahkosta linjasta. Kokoomuksen piirissä näyttäisi olevan suhteettoman vahvaa uskoa, että velkaantumine kääntyy, kun ajat paranevat., Vaalit saivat aikaan optimistisen hengen. Pahaa pelkään, että tässä on  vaalien euforia, tyytyväisyyttä ilman perusteita. Mutta 70 asukasta vuodessa on realistinen mutta vaatimaton tavoite. Siitä ei ole apua.

Toivo ja todellisuus voivat olla ristiriidassa. Usko voi siirtää vuoria, väitetään.
Sosialidemokraattien lähtökohta on realistinen. Velkaantumiskäyrään on saatava käänne.Luulo ei ole tiedon väärtti ja kun ei parempaa tietoa ole, niin toimittava sen mukaan mitä käytettävissä on.
Miten verotusta korjataan on neuvottelutulos tai sitten äänestyspäätös. Edellinen on parempi ja siksi tuommekin esille, ettei kiinteistöveroa voi ohittaa tälläkään kerralla.
Ja edelleen pitää olla tiukka, mutta ei tyhmä. Rakenteellisia mahdollisuuksia on, mutta se vaatiikin uudempaa ajattelua. Tuskin sitä löytyy. eikä se meitäkään innosta. Palvelutason laskeminen on kova juttu.
Mutta saa nähdä, mihin päädytään.

29.10.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa