Lottovoittosarjaan

Karvetinkentta20130125

Leinon Raikku lähetti tämän paljon puhuvan kuvan. Karvetin kenttä, joka on ahkerassa käytössä ja siten varmaankin on hintansa väärtti. Kuningas jalkapallo ei Suomessa ole saavuttanut muun maailman kaltaista suosiota. Yksi syy näkyy kuvasta.

Vaalien alla tapasin aikuisia, jotka  ympäristöihmisinä  näkivät punaista, kun talvella pelataan jalkapalloa ja kesällä jääkiekkoa. Se ei ole ekologista. Niin tietenkin on. Vastasin useimmiten siten, että liikuntaa harrastaneena ja harrastavana olen aina pitänyt vaihtelusta, jonka vuodenajat tuovat. Kuntoilumielessä liikkuja, kun ei ole kilpailullisia tavoitteita voi harrastaa lajeja, joista ei aiheudu suuria ylimääräisiä kustannuksia. Suosittelin arvostelijoille tätä mallia oman terveyden ja yleisen hyvinvoinnin ja ekologian nimissä. Eli itse voi tehdä, kuten opettaa.
.
Mutta lasten ja nuorten kannalta on meidän olosuhteissamme välttämätöntä, että on sisäliikuntatiloja, kuten jäähalleja  ja myös tämä tekonurmikenttä.
Tarkoitan, että vaikka itselle riittää luonnolliset vuodenaikalajit, niin  se ei tarkoita, että muun tyyppinen liikunta tulisi muilta estää, sillä se on hyödyiltään monin kertainen aiheuttamiinsa kustannuksiin nähden..

26.1.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa