Lohdutonta

Puoluekannatus20130629JPG

Eilen tuli kommentoitua Kantolan Ilkan hallituksen puolustuslinjaa seuraavasti:

  • En tietenkään kannata lakien rikkomista eikä ole mitään syytä estää selvitysten tekemistä. Mutta vielä vähemmän on syytä kenenkään hyväksyä huononnuksia tai vääryyksiä, jotka näyttävät olevan seuraamuksena hallituksen jääräpäisestä ja perusteettomasta linjasta.

Tästä on kysymys ja kyllä kansa tietää. Se näkyy gallup tuloksissa. Niin on käynyt , kuin on tullut otaksuttua, että Keskusta  vie Kokoomukselta kannattajia jopa parhaiten ansaitsevien uskollisten kokoomuslaisten joukoissa on lähtijöitä. Meitä on rassannut ja rassaa Soinin porukka.

Jutta Urpilainen pitää kannatuskadon syynä euro-ongelmia ja vain vähäisessä määrin kuntarakenne ja sote-asiaa. Arvio johtunee siitä, että hänen eurojuttujen kanssa painiminen tuo ne läheisimmiksi. Oma arvioni on kutenkin sellainen, että kunta ja sote ovat suurempi rasite. Se on hyvin läheistä niille , joita se koskee ja se jakaa ihmisiä. Uhanalaisten kuntien demarit reagoivat voimakkaan negatiivisesti kuten Turun kehyskunnissa  ja maakuntakeskusten kuten Turun  väki ei anna pinnoja suurentumishaluista. Yksinkertaista ja niin oikeaa arvioita tekee suomalainen tavallinen tallaaja. Ilmiö on tuttu: Haja-asutusalueiden  jätevesipäätös oli Keskustalle viime vaaleissa samanlainen kohtalon kysymys; musiikissa on tapana tehdä muunnelmia teemasta. Ja teema on Ylenkatse kostautuu.

Hyvää kesälomaa kaikille kaikesta huolimatta

28.6.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa