Kun kesä mennyt on

PuoluekannatusYle20160908

Puoluekannatus on sesonki-tuote. Taisi tästä tullut mainittua tälläkin palstalla kesän tuloksien yhteydessä. Puoluekokous kohina on poistunut ja keskusteluun nousevat polittisemmat kysymykset.
Mistään käänteestä ei ole kysymys, vaan paluusta normaaliin päiväjärjestykseen.
Kuten Yle uutisoi, on näillä gallupeilla vaikutusta SDP:n puheenjohtajakisaan. Juuri tänään Antti Rinne on saanut Venäjä-aiheisen asia-artikkelin 8.9.2016 Hesarin pääkirjoitussivulle. Jutun Antti lopettaa linjaukseen:

Kaikissa oloissa on tärkeää, että Suomi paitsi toteuttaa yhdessä sovittuja EU-päätöksiä myös ylläpitää suoria kahdenvälisiä suhteita Venäjään. Näin toimivat useimmat muutkin EU-maat.

Suomi on sotilasliittojen ulkopuolella, ja hyvä näin. Suomen EU-jäsenyys on myös ulko- ja turvallisuuspoliittinen valinta. Rauhankumppanuus Naton kanssa kehittää Suomen toimintakykyä ja jatkaa perinnettämme rauhanturvaamistyössä. On tärkeää, että Suomella on hyvät suhteet idässä, lännessä ja etelässä.
Suomen tulee aina itsenäisesti ja kansalaisten turvallisuuden näkökulmasta arvioida ulko- ja turvallisuuspolitiikan muutostarpeita. Suomi ei ole kenenkään etupiiriä – ei itään eikä länteen – vaan suvereeni, itsenäinen valtio.

8.9.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa