Kokoomuksessa on joukkohenkeä!

Kokoomuksen äänisaaliin kasvattamiseksi Aleksander Stubb on valmis EU-vaaleihin. Se on yhteisen tavoitteen puolesta toimimista. ”MEP pystyy vaikuttamaan Eurooppaan enemmän kuin ministeri”, sanoo Stubb. Riippuu Mepistä ja ministeristä, mutta siitähän ei ole kysymys, vaan siitä, että Kokoomuksessa arvioidaan EU valeilla olevan vaikutusta tuleviin eduskuntavaaleihin ja se edellyttää, että negatiivinen gallup-kierre on pysäytettävä ja siihen sotaan tarvitaan yhtä miestä, nimittäin Stubbia, joka on kansan suosikki jopa Kokoomuksen puheenjohtajaksi.

EU vaaleissa Kokoomuksen on helppo saavuttaa hyvä tulos, koska äänestysprosentti jää alhaiseksi n. 40 prosentin tasolle. Siitä hyötyy Kokoomus, jonka varakkaat kannattajat ovat aktiivisia äänestäjiä.
Meille tilanne on paljon huonompi, vaikeampi, mutta meillä homma hoidetaan ihan päin vastaisella tavalla: Erkki Tuomioja pilkkaa Europarlamenttia teiniliiton puuhailuksi eikä täti tiukan nimellä kerskuva Jutta tässä asiassa pidä jöötä ja määrä ääniharavia yhteisiin töihin.  

17.1.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa