Kaiken aikaa kaikkia

Pidin huippusuorituksena Juha Sipilän kirkkain silmin kätilöiden asioista kertovaa nyyhkytarinaa jonkinlaisena politikoinnin äärimmäisyyksiin vietynä suorituksena. Mutta Naantalin Kokoomukselle hän ei pärjää.

Kerrotaan, että poltiikassa on mahdollista huijata osaa kansan kaiken aikaa ja kaikkeea kansaa osan aikaa. Mutta mahdotonta on huijata koko kansaa kokoko ajan.
Tätä tempua on Kokoomus yrittämässä. Nykyiset kaunopuheet ja aikaisemmat teot ovat ristiriidassa. Kokoomus on johtanut kaikilla tasoilla Naantalin kaavoitusta. Esitykset ovat Kokoomuksen tekemiä jopa äänestämällä läpivietyjä.
Kokoomus on tunnettu itseriittoisena ja keskenään sopivasti tappelevana ja täten kannatusta keräävänä vaaliorganisaationa, jolta puutuu selvä yhteinen yhteiskuntanäkemys.

Nyt se yritetään hukuttaa sanahelinään.  Puhutaan hyvältä kuulostavaa:  Rantaraittia ylistetään, Lammasluoto ja metsäpuistot sekä  Taimonranta ja tietenkin Kuparivuori ja Leirintäalue ynnä Taimon puistot kaikki mainitaan. Sen sijaan Lammasluodon ja puiston välisistä taloista ei puhuta.

No otetaan tämä nyt tosissaan ja uskotaan, että linjaa  on muutettu ja ennen muuta se, että yhdessä halutaan tehdä.  Sen sitten aika näyttää.
Eikä nyt unohdeta, että rakentaa pitää, toteuttaminen pitää tehdä mahdolliseksi ja  moninkertaisella suunnittelulla jarruttaminen on lopetettava.

Muistin virkistämiseksi  oheisessa jo aikaisemmin julkistetussa ja tuon mukaan toimitussa kuvassa on asiat esitetty. Erityisen tärkeää on kohde numero 4

29.9.2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa