Ilkka Kantola Euroopan Parlamenttiin

KiurukantoalaAholajaAalto20131116

Piirikokous nimesi Ilkka Kantolan ja Janne Laulumaan  europarlamenttivaaleihin ehdokasehdokkaiksi. Puoluehallitus ja -valtuusto päättävät lopullisesta listasta.

Ilkka Kantola on valmis tekemään työtä puolueen hyväksi. Hän on hyvä ehdokas. Kun EU on järjen vastaus rauhan unelmaan on järkevä rauhan mies Ilkka oikea henkilö tätä asia hoitamaan.
Ilkan laaja sivistys ja kokemus sekä erinomainen kyky tulla ihmisten kanssa toimeen tekee hänestä hyvän ehdokkaan ja vielä paremman MEP:in. Kohtuuttoman kova työtä ehdokkuus tietää ja jo siihen ryhtymisestä on annettava tunnustusta. Toivomme hänen tuovan selvän isänmaallisena suomalaisena ja eurooppalaisen protestanttisen etiikan edustajan sellaisen lisän valeihin, että äänestäjätkin siitä innostuvat. Lykkyä tykö!

Raision Janne Laulumaa olisi voinut nousta piirin puheenjohtajaksi, mutta hän itse halusi valita EU-vaalit. Hän edustaa koulutettua kansainvälisesti suuntautunutta  duunaria. Fiksu kaveri, joka ei hevillä periksi anna. toivotaan, ettei laskelma hänen kohdallaan ollut väärä.

Oheisessa kuvassa on ministeri Krista Kiuru Ilkan ja hänen   eduskuntavaalien vaalipäällikkö Pasi Aholan nykyisen EU-vaalipäällikön Tino Aallon seurassa piirikokousta Ruskotalolla aloittelemassa.
Kirjoituksia palstalla vähän asiakeskustelun sisällöstä ja siitä, että pääomatulovero sai selvän tuen, vihdoinkin.

Ps. Mielenkiintoista, että EU komisario Olli Rehnin nuori muisti pätkii puhuessaan Jacke Södermanin oikeusmiesvalinnasta. Pertti Paasio ei ollut 1995 EU parlamentissa. Häveliäisyyttäni en viitsi kertoa, miten asiat todella menivät.

17.11.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa