Hiljaisen korkea vesi

Naantalinranta20140111

lauantai oli synkän oloine päivä. Pilvet olivat alahaalla ja värimaailma harmaan voittoinen, meriveden korkeus oli ylhäällä.
Kun tähän päivään liittyi sitten tuo meille karvas kylpylän laivan saattohoito autuaammille vesille, niin mielialat ovat ympäristön mukaiset.
Laivan lähtö oli media ja kansalaistapahtuma. Turun sanomat on asiaa esiin tuonut sanoin ja kuvin.

Pekka Niemeä on haastateltu ja hän on visioinut tulevaisuutta. Niitä on tällä palstalla arvioitu. Kovassa paineessa olevan omistajan jutut ovat joko balsamia haavoihin tai sitten kysymys jostakin muusta esimerkiksi siitä, että sellainen korkea tornihotelli on ollut Kultaranta Resortinkin konseptina.
Pekka Niemi on valitellut kustannuksia, joita Särkäsalmen matala silta ja avattavan sillan puute heille aiheuttavat. Omiin kykyihin uskolla on ollut ihmeitä aikaansaava vaikutus. Siihen on liittynyt sellainen inhimillinen taipumus, että syypäitä  haetaan muualta. Kaupunki on silloin tällöin saanut tämän roolin.
Mutta nyt positiivisena asian on huomattava, että ei heidän taholtaan kertakaan syytetty korkeasta merivedestä kaupunkia?

Eikä laivan poistumine ole myöskään ympäristön kannalta mikään menetys. Paikan päällä käynti erityisesti, mutta kyllä se kuvistakin näkyy, että ei maiset ainakaan huonontuneet.

12.1.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa