Hallitus temppuilee

KarlssonHs201600302

SSS-hallituksen sisäinen eripura näkyy ja kuuluu. Puolueilla on omat salarakkaansa. Ideologinen sokea sitoutuminen on turmiollista.

Supertiistain illassa Olli Rehn yritti selitellä eikä juurikaan onnistunut. Antti Rinne vaikutti selkeydessään ylivoimaiselta.

A.Stubbin
laskuharjoitukset ovat käynnissä. Tiedämme, ettei  luvuilla  ole paljonkaan merkitystä, niin kysymys on siitä, miltä näyttää. Hallitusohjelman yhteydessä saavutettu epärealistinen kirjaus on nyt sylissä: Jos omat kasvot ja kansantalous ovat vastakkain sen pahempaa kansantaloudelle ja erityisesti palkansaajalle. Riittääkö Sari S-hoitajalle parhaat bileet, joihin ehdi ja joihin ei ole varaa. Eli onkohan jo tullut totuuden hetki.

Riskitaktikoinnilla voidaan tietenkin saada sellaien ärsytysvaikutelma, että Musta Pekka saadaan pelattua jonkun SAK:n liiton käsiin. Mieleletön riski.
Ps. Yön yli nukuttua tuli mieleen vanha vitsi: Poliisit liikkuvat kahdestaan siksi, että toinen osaa lukea ja toinen kirjoittaa.
Mieleeni tuli SSS kolmikosta, että kolmas tarvitaan, että on yksi laskutaitoinenkin. Puhumisesta ei ole puutetta ja siitä taas mieleen  Lauri Viidan tokaisu: Mitä, puhuuko hän viittä kieltä! Entä oliko hänellä asiaa?
Mutta varsinainen pointti on Karlssonin piirroksessa: Kirjoittava, lukeva, laskeva trio osaa puhua, mutta miten on ymmäärryksen laita.  

 

1.3.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa