Entäs nyt, Punainen pienenee, onko vasemmisto mennyttä?

Puoluekannatus29121202JPG

Tämä tulos on taas kerran niitä, joka pistää harmaat punasolut liikkeelle. Viihteeksi näitä luokitellaan. Mutta ei pelkästään. Kyllä näillä on mielialavaikutusta. Ja myös vaikutusta kaikkeen toimintaan. Siksi pidän hyvänä, että mietimme omassa päässämme ja arvioimme.

Kreikan tilanteeseen  viitataan kun SDP:n 1.5 galluplaskusta puhutaan. Siitäkö se johtui PS:n saman kokoinen miinus ja Keskustan nousu? Saksassakin Angela Merkel jo sanoi, että joudutaan vielä leikkaamaan annettujen lainojen pääomia. Tosin se tapahtuu vasta 2014. Kysymys on siis niistä lainoista, joita Suomen Vanhasen Kivimäen Keskustajohtoiset hallitukset  Kreikalle myönsivät. Eli miten se nyt näin vaikuttaisi.? Joten ei se taida ihan näin mennä. Jostain muusta homma kiikastaa..
Tärkeintä on puhua asioista niiden oikeilla nimillä ei nyt ihan valaehtoisesti mutta melkein – mitään salaamatta ja mitään lisäämättä. Se on resepti ja temppuilu sikseen.

Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä oli Tampereen Yliopiston professoria haastateltu Pienenevä punainen artikkelissa. Vasemmistoliitto ei käännettä aikaan saa, mutta SDP ei ole tuomittu ja ohjekin valmentajalta saatiin. Se on alla:

2.12.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa