Pienen työväenpuolueen SDP:n  kannatuus laahaa. Naantalilaisia ehdokkaita pomppaa esiin

Puoluekannatus20140626

– Puheenjohtajavaalin vaikutus oli lyhytaikainen ja tästä eteenpäin teot ratkaisevat. SDP:lle odotettiin, että työväestö Antti Rinteen myötä pikkuhiljaa palaisi, mutta niin ei ole tapahtunut, tutkimusjohtaja Pajunen arvioi.

Rinne ei usko, että SDP:n naiskannattajien vähentyminen johtuisi edellisen puheenjohtajan Jutta Urpilaisen vaihtumisesta Rinteeseen.

– En varsinaisesti usko tulkintaan, jonka mukaan naiset tekevät lähtöä, kyse on siitä, että tekojen pitää vastata sanoja ja sitä kautta luottamus palautuu, Rinne sanoo.
Yle  26.6.2014

Tässä yhteydessä on puhuttu erilaista työväenpuolueesta. Perusuomalaiset saavat TV uutisissa kerrotun mukaisesti kolmanneksen ja SDP vain kymmenen osan työläisten äänistä. Rinteen puheenjohtajuus ei ole tätä muuttanut – ehkei millään tavalla eli ei ole työläisiä eikä mennyt naisia.
Nyt on kuitenkin niin, että minihallitusneuvottelujen tulokset eivät tässä ole vielä vaikuttamssa. Niilä voi olla tuota tekoja paivottavaa merkitystä. Saa nähdä.

Ehdokkaita nousee Naantalista

Naantalilaiset ovat astuneet kotimaan kansallisen politiikan kentille; Tommy Björkskog, KD krisillisten V-S piirin puheenjohtajana perusteli aamutelkkarissa kolmella selvällä pontilla Päivi Räsesen vaihtamisen tarvetta. Liian konservatiivinen oli kolmas perustelu!

Vilhelm Junnila, PS pyrkii eduskuntaan. Hän on sen vuoksi vaarantamassa omat eduskuntatyönsä. sellaista poltiikka on. Yhkarohkeudessaan se on arvostettavaa.

Juha Haapakoski, kok yrittäjä-sijoittaja entinen lehtimies on ottanut ehdokkaana Naantalissa hyvin menestyneen nuoren Matti Rantasen paikan kasanedustajehdokkaana. Juha on tunettu maakunnassa ja erityisesti Rannikkoseudun levikkialueella.
Naantalissa kalastavat kuitenkin Kokoomuksen kärkiehdokkaat tehokkaasti; siinä on enemmän kuin paljon haastetta.

27.6.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa