Demokraatissa luettavaa ja Naantalin Hovissa palaa ja Fortum teki voittoa myydessään Naantalin voimalaitoksen

Demokraatti3012013

Entinen Demari nykyinen Demokraatti, johon pannan  puolueen tiedotusrahat ei oloikein ole innostanut meitä  entisiä Turun Päivälehden lukijoita täällä Naantalissa siksikin, että se tulee vasta päiväkannossa.
Lehdessä on hyviä juttuja ja nykuyisin pilapiirroksetkin ovat innostavia kuten oheinen näyte kertoo.
Timo Roos pakinoi tavallisen kansan mieleen ja tänään Eero Heinäluomalla oli otetta telakka-asiassa.. perehtykää lehteen.

Naantalin Hovin paloa sammuttamassa on monta yksikköä. Vahinkojen määrästä ja laadusta ei ole tietoa, mutta hallinnassa näyttäisi olevan näin parin korttelin päästä katsottuna..

Fortum myymässä siirtoliiketoimintaansa
Säänneltyä toimintaa ja paljon bad williä tulee sähkökatkoista. Siitä huolimatta tämä vähän panee pään kysymysmerkiksi. Saa sitten nähdä, miten käy. Toiminta voisi olla sopivaa institutionaalisille omistajille kuten eläkevakuutusyhtiöille.
Naantalin voimaaliteoskauppa toi voittoa:

  • Fortum myi osakkeensa Fortum Heat Naantali Oy:ssä Turun Seudun Maakaasu ja Energiantuotanto Oy:lle (TSME), josta Fortumilla on 49,5 % taloudellinen omistusosuus 31.joulukuuta 2012. Kokonaismyyntihinta (vähennetty myydyn yhtiön likvidit varat) oli noin 74 miljoonaa euroa, josta 2 miljoonaa euroa oli maksamatta 31.12.2012. Fortumin myyntivoitto oli 21 miljoonaa euroa ja se kirjattiin Heat-divisioonaan. Myynnin yhteydessä Fortum osallistui TSME:n osakeantiin 10 miljoonalla eurolla ja antoi 13 miljoonan euron osakaslainan yhtiölle.Vuosikatsauslainaus

31.1.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa