Anta olla vanhallas vaa

Naantalinjuhannuskokko20160624

Naantalin juhannuknsen teemaksi tuli hybridi ja rymättyläläisperinteen mukainen aforismi: ”Anta olla vanhallas vaa”.

Kirkonpuiston lipunnosto onnistui, kun Jari Virta huolehtii äänentoistosta ja fanfaarista sekä lippulaulun säestyksestä trupetilla  yhdessä Toivo Kääriäisen vetopasuunan kanssa. Turkulaiset  Kansantanssin Ystävät tanssiesityksen lisäksi tuovat lipun ja kun vielä kirkon kellokin käy oikeaa aikaa, niin kaikki on kohdallaan. Ja apukin on aina lähellä:  esilaulajan puutteen tuli korjaamaan ansioitunut tiedemies- kulttuurikirjailija professori Rauno Tirri.  

Juhannus / lippupuheen piti valtuuston puheenjohtaja Mikko Rönnholm, siksi että oli paikalla. Brexit ja perinteen sekä Naantalin hybridijuhannus oliva aiheita, joista voi lukea kirjoituksia palstalta enemmän.

Lappalistenmäki on hieno paikka ja juhannuksena se muuttuu yställisen kanssakulkijan kohtaamispaikaksi. Aina valmis VG Brass huolehtii vaski-ilosta ja tansssibetoni ei tahdo riittää runsaalle tanssiyleisölle. Kalliot täyttyvät naantalilaista tutuista ja tuhansista vieraista mukaanlukien Turun apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja HYKS:n johtaja Aki Linden.

Hybridikokko Kultaranta- Naantali syttyi klo 23 ja sen jälkeen rannan terassit täyttyivät lukuunottamatta kaupungin suosimaa Rantsua, joka oli pimeänä.
Naantalin hybridijuhannus toimi: Oltiin kaupungissa ja luonnossa, rannassa ja ravintolassa ja   pilvisessä, mutta lempeässä ehtoossa aurinkoisella mielellä.

25.6.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa