Aina sattuu ja tapahtuu

TakkiA20131023

”Ei vanhurska vantutu katto, mutt jumalattomalta vierään lakkiki” sanonta on menneen vuoden aikana  ollut mielessä ei lakki vaan takki vaihtunut. Yhdellä Eurooppalennolla menetin mustan  ulkotakkini, ja kesällä meni Naantalin rannassa pusakka ja nyt vaihtui terveyskeskuksen labran eteisessä taas musta kolmen vartin poplari.

Kaksi ensimmäistä päättyi huonosti takki ja tavarat menivät. Nyt terveyskeskuksen palveleva henkilökunta sai  minun pressuni vahingossa päällensä vetäneen asiakkaan kiinni ja takit saatiin vaihdettua. Kaikkien joustavuus oli avuksi ja oikein hyvälle mielelle tulin Miian  ja kumppaneiden ripeästä ja avuliaasta toiminnasta.Se oli palvelua.
Ja taas kerran päätin  painaa päähäni, että en jättäisi avaimiani narikkataskuihin, takit harvoin ovat varastamisen arvoisia, avainta menetys on ongelmallista.

Toinen asia on, että pitää varmaankin ruveta hankkimaan mustanharmaan värisävyjen ulkopuolelta kamppeita.Meillä ja muualla näkee paljon ravintolakäytäntöä, että takit otetaan mukaan. Se ei ole kivaa, mutta pikku hiljaa sitä joutuu sietämään. Maailma koulii.

23.10.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa