Asuntoasiat, kaavat ja Niina Alho Tiiliholvissa

Niina Alho Tiilihovissa 20190203

Kaarinan kunnallisjärjestön puheenjohtaja Niina Alho, joka pitkänlinjan ja hoitajan taustalta valmis maisteri, joka tuuraa Naantalissa väliaikaisesti olevaa Paimion henkilöstöpäällikköä.  Asusmiskokemusta Niinalla  Piikkiön lisäksi Naantalista ja Isosta Britanniasta , jos aviomieskin on kotoisin.
Piirikokouksen tervehdyksessä huomattiin jo, että Kaarinassa on uutta vetoa. Lupaava merkki; eduskuntavaaleissa on SDP:llä  kattavaa ehdokastarjontaa.
va pikkujuttu oli Niinan käyntikortti:  Pussinsulkija( kts. kuva) tehty kotona 3D tulostimella biohajavasta muovista tehty – kekseliäisyyttä ja ajankohtaisuutta!

Asuntomessualueen kaavan yhteydessä toivottiin selkoa toteuttamisesta ja kustannuksista. Toivotaan, että toteutuksessa löydettäisiin keinot, millä mäkinen maasto pääsisi oikeuksiinsa eikä sitä turmeltaisi liian krouvilla käsittelyllä.

Asuntotuotanto-ohjelma tulee sentään tiedoksi valtuustolle. SDP olisi pitänyt oikeana , että se olisi tuotu päätettäväksi. Mutta hyvä ettei jätetty pelkäksi pölyiseksi paperiksi. Nyt asiaa saa vähän julkisuutta ja Naantalin suurin murhe väestön kasvun hidastuminen ja vääristyminen tulevat näkyviin. MONIPUOLISTA TARJONTAA PITÄÄ SAADA. Omakotitalot eivät riitä tarvitaan monipuolista kerrostaloasumista ja nykyistä kohtuullisimmalla ehdoilla. Tarjonnan rajoittamiseen ei ole perusteita.

 

4.2.2019


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa