Mikko Rönnholm

SDP ja muuttuva maailma

Liikanen Erkki ja Saari rauno Wanhat Toverit 20231002

Rauno Saari Vanhojen Tovereiden puheenjohtajana kera toimikunnan ovat onnistuneet samaan Helsingistä mielenkiintoa herättäviä esiintyjiä.

Erkki Liikasen esitys 2.10.2023 Koulussa  SDP:n historiatoimikunnan puheenjohtajana oli katsaus SDP:stä muuttuvassa maailmassa.

Esitys veti vertoja Linnateatterin Turun historian parin tunnin pläjäykselle. Lyhyessä ajassa tuli niin paljon mennyttä, nykyistä ja tulevaakin. Siihen lahjakkaalla ja monissa tehtävissä mainetta niittäneelle Liikasen Ekillä on hyvät edellytykset.

On hieno homma, että hän ottanut puolueen historian kirjojen  aikaansaamiseen omaksi asiakseen: Mikko Majanderin kirja on saatu ja painettu ja se kävi hyvin kaupaksi.  Kirja  ulottuu puolueen hajaannuksen aikaan 10950-lopulle ja nyt tekeillä on jatkoa.

Nämä ovat puolueen kannalta merkittäviä vaiheita, mutta niillä suuri merkitys myös koko Suomelle ja Euroopallekin puhumattakaan siitä, että  myös paikallisesti näissä vaiheissa on oltu vahvasti mukana.

Arvelen, että näihin vaiheisiin vielä palaltaan moneen kertaan ja kun nyt lähestymme aikoja, joina mukana olleita on vielä  mukana.

Omana yhteenvetona toteaisin, että olisi huonomminkin voinut mennä!

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa