Mikko Rönnholm

Herätkää hyvät ihmiset

Salainen suunnitelma correctiv 20240209

Tutkiva journalismi yleisen edun nimissä

CORRECTIV on voittoa tavoittelematon riippumaton uutishuone. Tutkivan journalismin avulla paljastamme järjestelmälliset väärinkäytökset, asetamme vallanpitäjät vastuuseen ja vahvistamme avointa ja demokraattista kansalaisyhteiskuntaa. Tältä sivustolta löydät valikoiman tutkimuksiamme englanniksi. Lisää tarinoita löydät Saksankielinen verkkosivusto.

Artikkelikuvan on yllä kerrotun uutishuoneen raportista, jossa paljastetaan, että taas ovat mustat voimat liikkeellä Saksassa ja Itävallassa.

– Ja samaa kaiku on askelten kotoisimmissakin nurkissa. Siksi on hienoa, että liberaalidemokraattiset menestyivät Suomen presidentinvaaleissa.

Mutta vaara ei ole ohi; suomalaisetkin kaipaavat vahvaa johtajaa. Parlamentarismin kannatus hiipuu ja Mestarilla on kysyntää. Ikävä kyllä Halla-ahon jalanjäljissä on Kokoomuksen johtoa tavoitteleva Häkkänen.

Siksi taas kerran on muistutettava, että  pahat ihmiset ovat  saaneet vallan siksi, että  hyvät ihmiset ovat välinpitämättömiä ja sokeita röyhkeitä vallan anastajia vastaan. Hitler ei koskaan saanut vaaleissa enemmistöä, mutta sai vallan, jonka hänelle pelkurit antoivat, ja  joka palautui vasta liittoutuneitten hyökkäyksen pakottamaan itsemurhaan.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa