Ville Tavio muutti virallisesti Naantaliin

Tasvio Naantaliin Ts 20230623
TS:n verkkosivuilta (kuvakaappaus sieltä) saatiin lukea, että Ville Tavio pyytää eroa Turun valtuustosta paikkakunnalta poismuuton vuoksi.

Perheellä on ollut  koti jo jonkun aikaa Naantalissa. Tavion ja Turun perussuomalisten kannalta tämä on poliittisesti ongelma, mutta ministerin kannalta vielä hankalampaa olisi, jos hänen asuinpaikasta olisi noussut kohu.

Naantalille tämä tietää lisääasukkaita ja lapsia sekä verotuloja.

Suomessa on 19 ministeriä eli  ministeri n. 290.000 asukasta kohden. Naantalin ministeritiheys on ministeri 10.000 asukasta kohden eli
Naantalissa on lähes 30 kertainen ministeritiheys.

Mielenkiintoista Juhannusta.

23.6.2023

2 vastausta artikkeliin

  1. Perussuomalaisten kaupunki. Koska persut ovat nyttemmin niinsanotusti huumoriväkeä, saammeko Naantalin vanhan kaupungin jouluseimen viereen jatkossa jo vuodelta 2014 tutun perussuomalaisen Ku Klux Klanin lumiukon.

  2. Onneksi Naantalissa RKP:n osuus ja kannatus on varsin minimaalista, joten tervetuloa kaikki Perussuomalaisten voimahahmot Naantaliin. Meillä on jo valmiina vahva PS:n edustus kaupunginvaltuustossa Junnilan johdolla. Samoin Naantalilla on vahva historiallinen tausta Pekka Siitoimen ansiosta, joten varsin hyvin nämä henkilöt ilmeisesti sopeutuvat Naantaliin ja sen avoimen poliittiseen ilmapiiriin. Vielä kun saadaan Halla-aho ja Purra houkutelluiksi Naantaliin, niin meillä olisi toinen ikioma nähtävyys ja malli Muumimaailman lisäksi näytettäväksi koko maailmalle ja varsinkin RKP:n kriittiselle vähemmistösiivelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa