Vilhelm Junnilan synkempi puoli

Muutoin hän oli kuin yksi meistä vain, enkä viittaa hoitaja pieneen vaan Junnilan Vilhelmiin.

Vilhelm  olemukseltaan poikkea fiksusta porvarista.
Mutta sitten on tämä toinen  joko ilmeisesti kannatuksen hankkimiselle tärkeä, mutta samalla niin vastenmielinen puoli. Se vei hänet   Uuninpankkopojan palstallae ruodittavaksi. 
Saku Timosen Muina miehinä  kolumni, jossa siis kommentoidaan Vilhelm Junnilan Turun Sanomissakin tänään kerrottua esiintymistä  Kansallismielisten liittoutuman tilaisuudessa, päättyy seuraavasti

On vastenmielinen ajatus, että alhaisen terroriteon muistopäivää yleensä vietetään. Vielä vastenmielisempää on, että natsit ja muu äärioikeisto tekevät siitä oman juhlapäivänsä. Vielä sitäkin vastenmielisempää on kansanedustajan osallistuminen tämän äärioikeiston itselleen omiman merkkipäivän juhlallisuuksiin. Se on terrorin uhrien ja heitä auttaneiden häpäisemistä.

Sen lisäksi se on vihan lietsomista, ja kun vihapuhe johtaa tekoihin, niin rasismia lietsovat poliitikot eivät voi paeta vastuutaan.

SAKU TIMONEN antaa aiheesta  sanan säilän soida. Vilhelm Junnilankin kannattaisi juttu lukea.
Me naantalilaiset  jäämme odottamaan miten asiasta tähän asti vaiennut temppelin harjalle itsensä nostanut juhlapuhuja tekemisensä selittää ?   Vaikeneminenkin on merkki!

 

 

Muina miehinä

8.8.2019

3 vastausta artikkeliin

 1. Moni kakku päältä kaunis ja musta.
  Omituiselta tuntuu ettei yksikään heistä muka
  tunne heitä ja ettei yksi heistä olekkaan, noh, ’yksi heistä’.

  Parempi herätä myöhään, kuin ei ollenkaan.
  Me muuthan tämän jo tiesimme.

 2. Yhtä vastenmielistä, kuin Utoyan terroriteon muistopäivä, johon on osallistunut mm. presidentti Halonen ja pääministeri Jyrki Katainen. Toisten iskujen muistaminen on taas ilmeisesti sitä ”parempaa muistamista.” Vai?

 3. Eräänä joka myös tuntee ja muistaa kerron mitä välirauhan (1940-1941) aikana tapahtui.

  Perniössä, sodanaikaisen asuinkuntani Salon naapurissa, paljastettiin Talvisodan sankarivainajien muistomerkki. Puhujana tilaisuudessa esiintyi SDP:n kansanedustaja Sylvi-Kyllikki Kilpi, joka vannoi Neuvostoliitolle kostoa provosoimattoman puolustussotamme viattomista uhreista.
  Sodan jälkeen S-K. Kilpi siirtyi välivaiheen jälkeen SKDL:n riveihin eikä halunnut muistutettavan puheistaan välirauhan aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa