Viisaan Veijon oppia: Legosta Tabermaniin

custom-TabermanRakkaudenpolulla20080814
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos joku ei satu tietämään, niin Tekniikka &Talous lehdessä pakinoi perusinsinööri Veijo Miettinen, jonka takana epäillään luuraavan itse kirjailija insinööri Kalle Isotalon.

Mutta kirjoittaja on sivuseikka sisältö on tärkeämpää huumorin lisäksi.

Aloitetaan isovanhempien avioliitosta: ”Olemme sitä sukupolvea, joka tottui asioiden niukkuuteen. Jos joku on vaarassa mennä rikki, olipa se vaikka avioliitto, on se syytä korjata viipymättä”.

Legoista oppii:

Legon video kokoamisohjeeksi on sitä luokkaa, että 5-vuotias toimii loogisemmin kuin ilman ohjeita yrittävä diplomi-insinööri.

Ja tämä tarina on tosi: Mökkimme Ikean sivusta vedettävä olisi tuskin vieläkään koossa ellei apuun olisi tullut lego-opin käynyt pojanpoika; Eikä jäänyt ylimääräisi osiakaan ja sänky on toiminut kohta vuosikymmenen.
Yksi fiksu edesmennyt Ikean johtotehtävissä ollut ystävämme Ari väitti, että he joutuivat kokoon panemaan uusia tuotteita sen testaamiskeski, että kaikki sen pystyvät tekemään.

Mutta sitten huipennus:

Paremman tekstin kuin mikään konsultti tai yritysjohdon guru olisi tarjonnut, löysin edesmenneen hienon ihmisen ja runoilijan kirjasta. Tommy Taberman- vainaan sanat sopivat sekä ihmiselle, insinöörille että päättäjälle.

12.1.2019


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa