Vielä tänään ehti äänestää N:ro 6

Jutta nro 6 20240123
Vielä tänään ehtii äänestää ennakkoon

Näissä vaaleissa päätetään siltä, millaisilla arvoilla Suomea johdetaan seuraavat kuusi vuotta. Meidän on yhdessä varmistettava, että Suomi saa sosialidemokraattisen arvomaailman osaavan presidentin. Se tehdään äänestämällä SDP:n omaa ehdokasta.

Jos et ole vielä käynyt äänestämässä, voit äänestää ennakkoon vielä tänään tiistaina tai varsinaisena vaalipäivänä sunnuntaina.

Oletko jo käynyt äänestämässä Juttaa? Kerro se muillekin lataamalla Minun ääneni sai Jutta -somekuva ja julkaisemalla se omissa somekanavissasi.

Suuri määrä ääniä on vielä antamatta. Varsinaisena vaalipäivänä äänestämässä käyvät etenkin he, jotka harkitsevat äänestyspäätöstään viime hetkeen asti. Tehdään siis yhdessä vaalityötä täysillä aina vaalipäivään asti ja kerrotaan äänestyspäätöstään vielä pohtiville, miksi Jutta on paras valinta tasavallan presidentiksi.

Nämä voit tehdä juuri nyt:

·        Muistuta ystäviä ja tuttavia äänestämisen tärkeydestä. Neuvo tarvittaessa oikean äänestyspaikan löytämisessä. Kerro, miksi itse kannatat Juttaa tasavallan presidentiksi.

·        Näytä somessa tukesi Jutalle esim. jakamalla tai kommentoimalla Jutan somepostauksia tai kertomalla omissa somekanavissasi, että äänestät Juttaa.

·        Tule auttamaan vaalityössä. Kysy oman alueesi kampanjapäälliköltä tai toiminnanjohtajalta, missä tarvitaan juuri nyt apua.

Yhdessä meillä on valtaa äänestää Jutta presidentinvaalien toiselle kierrokselle ja tasavallan presidentiksi. Käytä ääntäsi.

23.1.2024

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa