Verovaroilla apua

Kaupungistuminen 20101016

Yle on tutkituttanut  kaupungistumista ja Maaseudun Tulevaisuus postin asemaa. Molemmat päättyvät ehdotukseen, että valtion on tuettava verovaroin toimenpiteitä.
Suomalaiset ovat kummallista väkeä. Kuten tässäkin; valtion pitää panostaa kaikkiin asioihin verovaroin, mutta samat ihmiset eivät kuitenkaan ole halukkaita maksamaan niitä veroja.
Jos siis asian oikein pelkistää, niin kansalaiset haluavat, että meille annetaan ja joskus vähän muillekin muiden maksamilla veroilla.

Poliittisesti on mielenkiintoista, että Perussuomalaiset, SDP ja Keskusta ovat kaupungistumisen suurimpia jarruja – mielenkiintoista.

 

16.10.2019

1 Vastaus artikkeliin

  1. Kyseessä on semanttinen ja kulttuurisemioottinen tulkintaeroavuus. Perussuomalainen mieltää kaupungistumisen modernistisena kulttuuriympäristönä yleensä, monikansallisena erityisesti. Perinteinen sosialidemokraatti ymmärtää asian myös modernismina, joka uhkaa liian vihreänä politiikkana ja kulttuurisena uhkana omakotityyssijan rauhalle. Keskustalainen ymmärtää asian traditionaalisena maaseudun ja kaupungin vastakkainasetteluna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa