Vaalikatu avattiin

Vallikadun avajaiset 20190513

Kova kilpailu on asiakkaista, kun tulli puhaltaa ja jääkiekko kutsuu. Ikävä kyllä selvää väsymystä on äänestäjien keskuudessa. Alin äänestysprosenttiveikkaus oli 23 prosenttia.
Eli kirittävää on. Myös aktiivisia keskustelijoita  ja tiedon hankkijoita oli ilo tavata.  Yliopiston eduskuntatutkimuksen johtaja Markku Jokisipilä tenttasi ehdokkaita. Jaana Takatalon, kok ja Antton Rönnholmin nk. väittely oli sivistynyttä keskustelua.
Kokoomus puhuu taloudesta ja sen edistämisestä eikä pitänyt hyvänä verojen harmonisointia eikä lämmennyt  sosiaalisuuden lisäämiseen.

Anton puolestaan muistutti, että keksiluokka ei jaksa verovälttelijöiden puolesta maksaa kaikkia yhteiskunnan kustannuksia. Pitäisi olla miniverokannat yrityksille ja toisaalta kilpailun reiluuden nimissä olisi oikein, että olisi minimiehdot työsuhteissa.
Kulutuksesta ja oppimiseen investoinnista vallitsi yhteisymmärrys.

No muut väittelyparit olivatkin sitten hurjempaa meneoa. Äänentoisto oli suunnattu vain lähellä oleville.

Vaalikatu on vaaleihin asti avoinna ja sinne voi mennä jakamaan esitteitä, kahvinkeittoon ja keskustelkaan. Kaikki ovat kovasti tervetulleita, sanoo Raaskan Petja, joka kampanjaa johtaa.

Illan A-studiossa Viisas ja osaava sanoja Liisa Jaakonsaari muistutti Euroopan Parlamentin merkittävästä roolista. Kyseissä keskustelussa oli hämmentävä, että nk. asiantuntijaprofessori vaikutti lähes diletantilta Jaakonsaaren ja Rommakkaniemen rinnalla.
Joten ei ole ihme , ettei kansa tiedä!

 

14.5.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa