Uudistuksia sivuillamme

sdp

Kirjoituksia -palsta

Lisäsimme sivuillemme palstan, johon kuka tahansa on tervetullut kirjoittelemaan muisteloja, politiikasta tai muista ajankohtaisista asioista. Toivomme todella osallistumista mahdollisimman monilta, sillä olisi innostavaa lukea ja tutustua tarinoihin tai pohdintoihin eri näkökulmista.

Kukin on vapaa kirjoittamaan omalla tyylillään hyviä käytöstapoja noudattaen. Teksti voi olla pitkä tai lyhyt ja sisällöltään melkein mitä tahansa. Päästä luovuutesi valloilleen!

Oman kirjoituksensa voi lähettää Viiville sähköpostiin viestinä tai Word- tai pdf-tiedostona viivivaatanen@icloud.com – me huolehdimme julkaisusta.

Yhteinen Naantali

Sivuiltamme on pitkään löytynyt muutamia uusimpia Yhteinen Naantali -lehtinumeroita linkattuna oikeaan sivupalkkiin. Olemme nyt lisänneet lähes kaksikymmentä uutta (vanhaa) numeroa, joista varhaisimmat on julkaistu  80-luvulla. Mielenkiintoisia otsikoita todella riittää, ja näitä kannattaakin kiinnostuneiden käydä tarkastelemassa.

Esittely – mikä on NTY ja sosialidemokratia?

Tulevien päivien aikana aiomme julkaista esittelyn Naantalin Työväenyhdistyksen historiasta ja nykypäivän toiminnasta, ja oheen tarjoamme luettavaksi kaksi historiikkia: NTY: Naantalin tie eilisestä nykyaikaan (Ulla Heino 1984) ja Oman katon alla… (Aaro Tuominen, 1980).
Lisäksi esittelystä selviää sosialidemokratian periaatteita ja käytäntöjä, jotka auttavat ymmärtämään puolueen tavoitteita.

Some

Meidän löytää nyt myös Instagramista @sdpnaantali ja Facebook on aktiivisena tutulla nimellä @NaantalinSDP.
Somesisältöön otetaan vastaan toiveita – mitä haluaisit nähdä sivuillamme?

16.6.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa