Työväenluokan puolue, joka sosialismilla pelotellen saa maahanmuuttajien äänet

onvestoijen uusi tilanne gillian Tett FT 20201105

Republikaanien puolue on Trumpian lähitulevaisuudessa. ”Olemme nyt työväenluokan puolue. Se on tulevaisuus ”, twiittasi Missourin senaattori Josh Hawley , jolla on 2024 presidentin toiveita. Amerikkalaiset ovat puhuneet. Ja se on kakofoninen melu. edward.luce@ft.com

Trump kutsui demokraattista haastajaansa ”Castro-Chavistan nukeksi” ja väitti, että Bidenin hallinto muuttaisi Yhdysvaltojen kommunistiseksi Kuubaksi tai sosialistiseksi Venezuelaksi. ”Kuubalaisten, kolumbialaisten ja venezuelalaisten pelko on uusi” S ”-sana – se on sosialismi”, sanoi Tony Suarez, kansallisen latinalaisamerikkalaisen kristillisen johtajuuden konferenssin varapuheenjohtaja ja Trumpin hallinnon uskottu neuvonantaja.

Demokratian luonteeseen kuuluu, että jokaisella on oikeus valita. Moneen kertaan on todettu, että vaali ei tutkinto eikä tuomio eikä mittaus onnistumisesta. Vaal on valitsijoiden vaalihetken mielipide. Se on satunnaisotosta parempi ja ennen muuta se on ratkaisu.

Mielenkiinnolla taustoja tutkitaan ja mietitään Kuten Martin Sandbu: Valkoiset duunarit vähensoivät kannatustaan ja mustat lissäsivät jne kertoo ovensuukyselyjen tulos.

Kaikkialla mietitään: Mitä on tehty väärin ja mitä oikein kunnes taas seuraavalla kerralla yllätytään. Sen demokratian ongelmallisuus, joka on siedettävä kunhan päätöksiä kunnioitetaan ja yritetään elää olosuhteiden mukaisesti ja odotetaan seuraavia vaaleja eikä pelata väärillä keinoilla siinä välissä.

 

 Vuca-maailmassa kannattaa olla joustava, ja yritykset voivat tehdä sen vain, jos he seuraavat ”ulkoisvaikutuksia”, jotka aiemmin jätettiin ekonomistien mallien ulkopuolelle – kuten tuloerot tai ilmastonmuutos. Tai toisin sanoen sijoittajien tulisi ottaa lehti näiden Manhattanin myymälöiden omistajien kirjasta: lataa luukut alas; hyväksyä, että epävarmuus kestää; omaksua sivunäkymä, ei tunnelinäkö. Sitten sopeudu metaforisten kukkien kanssa. gillian.tett@ft.com t

 

 

 

 

 

6.11.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa