Työmarkkinat ja puoluekokous puhuttivat – Kailon, lähikoulun ja paremman kaavoituksen puolesta oltiin

Tiiliholvi NTY kokous 20200202

Kokouksen alussa työmarkkinatilanteesta selkoa teki puheenjohtaja ja Nesteen Naantalin jalostamon  pääluottamusmies Kimmo Aho. 

Työnantajilla on linja kova” Kottikärryllisiä muutosesityksiä”  on tuotu  neuvotteluihin  , kun ay- puolelta on ehdotettu kourallisia tarkennuksia ja nekin  hyvin perusteltuja.  Kiky on saanut mammuttimaisen aseman. Luulisi jo palkansaajien  silmien antautuvan,  

NTY yleinen keskusteli puoluekokouksen asiakysymyksistä ja puolueen suunnasta vuoteen 2030.  Yhdistyksen puoluekokousehdokkaita ovat

  • Kimmo Aho
  • Sirpa Hagsberg
  • Isabella Hautala
  • Mikko Rönnholm

Valtuustossa olevat asiat:

  • Kailon kaavassa seurataan teknisen lautakunnan Heikki Lindgrenin ja kaupunginhallituksen  Hannu Aallon viitoittamaa linjaa ja äänestetään vapaan uimarannan puolesta.
  • Kuparivuoren kouluasia on osa laajemmasta kokonaisuudesta ja kun valmistelunpohja-aineisto on virheellinen,  ehdotetaan  koulun lakkautusesityksen palauttamista uuteen valmisteluun. Mikäli jääräpäisesti ehdotusta ei hyväksytä ehdotetaan esityksen hylkäämistä.
  • Luonnonmaan perhetalon ympäristön kaava on puuteellinen ja siitä ei ole valmistelut Luonnonmaan osayleiskaava eikä hyvien kaavoitusoppien mukaisesti. Kaavan aiheuttamat liikenneongelmat tulevat jatkossa aiheuttamaan haittaa. Kaava pitää jatkossa muuttaa  ja liikennejärjestelmä on laajemmin otettava tarkemman suunnittelun kohteeksi. Kokous päätti kuitenkin puoltaa kaavan hyväksymistä vain siksi, että paljon puhuttu perhetalo voidaan toteuttaa.

 

3.2.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa