Tallipuiston kaava pysähtyi konsernijaostoon

Tallipuiston kaavakartta 20190916

Tallipuiston kaavan kiemurainen matka kompasteli konsernijaostossa. Kaupunginjohtajan valmistelema oikean laidan suurpuolueiden tukema K- kaupalle luvattu kauppapaikka Tallipuistoon ei edennytkään.
J-P Aallon, sd esittämänä ja Esa Vahteran, vihr. kannattamana ehdotus kaavoituksesta kaatui äänin 5-4.Kaupunginjohtajan esitystä kannattivat siten Kokoomus ja Keskusta muiden siis sosialidemokraattien, vihreiden, vasemmistoliiton ja perussuomalaisten muodostaessa enemmistön.

Kaupunginjohtaja ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja   tullevat alistamaan asian kaupunginhallituksen käsiteltäväksi ja näin kaupungin korkean kokoomus-keskustalaisen johtoryhmän esitys saadaan vietyä eteenpäin.
Lopullinen ratkaisu tullaan sitten näkemään valtuustossa. KD on näiden ennakko arvailujen perusteella kaupallisuuteen kallistuva  vaa’ankieli.

Valtuusto sitten aikoinaan päättää lopullisesti asiasta.  Sosiaalidemokraatit ovat jo yleisessä kokouksessa aikaisemmin halunneet tukea Tallipuiston säilyttämistä ja kauppapaikan kaavoittamista lähemmäksi Luolalan liittymää. Tämä kantaa pitää.

 

17.9.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa