Sukupolvien yhteisymmärrys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miika Tiainen kauppatieteiden kandidaatti 25 v oli Naantalissa rakentamassa   sukupolvien välistä yhteisymmärrystä. Aamulla koulussa nuorten kanssa ja illalla varttuneimpien kanssa Merisalissa.

Miika arveli, että kyllä hän vuonna 2064 pääsee eläkkeelle, mutta ei se taidan olla ihan yhtä suuri, kuin nykyisin eläkkeelle jääville.
Mutta ei hän näillä perusteilla ollut innokas korjaamaan indeksejä, vaikka pitääkin oikeana, että pienempien eläkkeiden tasoa nostetaan.

Koulupaneelikin oli mennyt mukavasti, vaikka Mika vähän hymyillen kertoikin, että kokenut 42 vuotias  naantalilaisehdokas opastikin häntä taloutta ymmärtämätöntä.

Sattuma tuo satoa – jos se yllättää, kuten nytkin. Miika nosti  Tuhkamarkkinoilla ja netin kautta kerätyistä vastauksista viimeisenä sekaan pannun Viljo Laineen lapun. Hymy siitä irtosi, kun Kiipan taulu löysi kodin.

Tuula Laakkonen ja Veikko Mäkelä voittivat Merisalin lounaan.

Miika, ylioppilaskuntien puheenjohtajanakin toiminut haluaa omalla esimerkillään aktivoida nuoria. Fiksu nuorukainen oli luonteva ja vaatimaton, mutta samalla selkeä ja määrätietoinen. Ainesta on. Varmasti vielä kuullaan digitalouteen keskittyvästä vuoden päästä maisterin papereita tavoittelevasta taloustieteilijästä.

Miika muistutti, että SDP on ainut puolue, jonka listoilla on nais- ja miespuolinen alle 30-vuotias  ehdokas!

 

9.4.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa