Sanna Marin Puoluevaltuustossa: 2;4;60;80

Sanna marin Puoluevaltuusto 20221119jpg

Tällaista lukusarjaa ei Fibonacci eikä mikään matemaattinen luku jono, vaan tämä lukusarja  kertoo ihmisille SDP:n tavoitteet

– SDP:n tavoitteena on turvata tavallisten suomalaisten hyvinvointi ja toimeentulo sekä mahdollisuus elää hyvää elämää yksilön lähtökohdista riippumatta.

MARININ mukaan SDP:n talouslinjan voi tiivistää neljäksi numeroksi: 2, 4, 60 ja 80.

Ensinnäkin SDP tavoittelee vähintään kahden prosentin kestävää vuotuista talouskasvua. Se saavutetaan tuottavuutta ja yhteiskunnallista luottamusta vahvistavilla päätöksillä sekä aktiivisella työllisyyspolitiikalla.

Toinen tavoitteemme liittyy investointeihin. Haluamme pitää tiukasti kiinni yhdessä sovituista neljän prosentin TKI-panostuksista. Tutkimuksella, kehitystyöllä ja innovaatioilla luodaan tulevaisuuden työtä, vaurautta ja uuden kasvun edellytyksiä.
Marin muistutti, että Suomi kilpailee maailmassa osaamisella, korkealla teknologialla ja fiksuilla tavoilla tehdä asioita.

Laadukas, tasa-arvoinen ja maksuton korkeakoulutus yhä useammalle tukee tässä onnistumista. Siksi SDP asettaa kolmanneksi tavoitteekseen sen, että 2030-luvulle tultaessa vähintään 60 % alle 35-vuotiaista on korkeasti koulutettuja.

–  Suomessa on nyt 100 000 työllistä enemmän kuin hallituskauden alussa. Neljänneksi taloudelliseksi tavoitteekseen seuraavalle vaalikaudelle SDP asettaa 80 prosentin työllisyystavoitteen.

Tämä  on selvää puhetta

19.11.2022

1 Vastaus artikkeliin

  1. Unen näkeminen ei ole kielletty ja siihen on jokaisella oikeus, eri asia on jos ja kun uniaan alkaa jonain faktana kertoilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa