Sanna Marin Financial Timesin haastattelussa:Emme halua estää ihmisiä matkustamasta, vaan haluamme estää viruksen leviämise

Sanna varottaa FT 20201119JPG

Käy katsomassa Financial Timesin sivuilta Sanna Marin haastattelu

 SANNA EI SANELE EIKÄ ANELE  otsikoitiin tällä palstalla EU:n huippukokouksen  korona – budjettirahoituskäsittelyn jälkeen.

Linja näyttää nostavan pääministerimme siihen harvalukuiseen pikkuvaltioiden johtajiin, joiden puheita ja esityksiä kuunnellaan vakavalla mielellä. Sanna Marin on selkeä ja ymmärrettävä. Hän on tasapainoinen ja korostaa yhteistyötä, joka hyödyttää kaikkia:

Suomen pääministeri Sanna Marin kertoi Financial Timesille, että kanasalaiset kaikkialla Euroopassa voivat syyttää hallituksia talouksien sulkemisesta ja heidän palkkojensa ja työllisyytensä vahingoittamisesta. ”Tämä aiheuttaa mielenosoituksia yhä enemmän, ja se on kasvualusta populistisille liikkeille kaikkialla Euroopassa. Kun suljet talouden ja ihmisten työpaikat, se aiheuttaa poliittista epävakautta. Populisteilla on helppo vastata vaikeisiin ongelmiin, mutta niiden ratkaisut ovat harvoin oikeita ”, hän lisäsi
”Tämä ei ole kilpailu. Meidän kaikkien on oltava menestyviä ollaksemme turvassa. . . Suomessa tilanne on vakaampi, mutta silti olemme myös vaarassa, jos virus leviää muihin maihin ”, hän lisäsi.

Toivotamme Sannalle voimia jatkaa eurooppalaiselle tiellä suomalaisten parhaaksi.

19.11.2020

2 vastausta artikkeliin

  1. Meillä on harvinaisen voimakkaasti asioihin paneutuva ja epäkyyninen pääministeri. Silti täytyy muistaa, oppositio kuuluu kansanvaltaan, oppisition synonyymi ei ole populismi. Populismi ei ole puolueita erottava, vaan tällä hetkellä niitä sisäisesti hajoittavana kulttuurina yhdistävä tekijä. Se on demokratian isoin tulevaisuuden ongelma.

  2. Populismi kertoo epäkohdista, joihin esittää ratkaisuja jotka eivät ratkaise mitään. Ei maahanmuuttajan ulosheittäminen levennä köyhän leipää. . Kun syntyy epäkohtia, tämä luo mahdollisuuksia tälle politiikalle. Siitä on kysymys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa