Sähköistä asiaa asiantuntevasti

Pasi Haarala Tiiliholvi 20221025

Puheenjohtaja Kimmo Aho avasi tilaisuuden luonnehtimalla tulevaa energiapläjäykseksi.

Toimitusjohtaja Pari Haaralan esitys oli  kattava  katsaus Naantalin Energiaan yhtiönä ja samalla vallitsevan akuutin tilanteen kuvaus.

Läsnäolijat kiittelivät saamastaan informaatiosta, jossa oli paljon uutta ja selkiinnyttävää.

Yhteinen sähkön saatavuuden murhe on nyt Naantalia laajemmista kuvioista johtuvaa ja yhdessä mietittiin mitä tässä voidaan; satunnaisille tekijöille voidaan vähemmän, sen sijaan NE:n sähköverkkojen osalta tilanne paranee tulevien investointien ansioista.
Kun yhtiö on viisaasti siirtänyt sähkön myynnin rsikit Ruotsin valtion omistamalla Vattenfallille, niin sähkön myynnin entiset miljoonatappiot eivät jatkossa kasva.
Asiakkaille se tietää, että hinnoittelu on suuryhtiön käsissä, vaikka NE säilyykin välittäjä ja kontakti naantalilaisille.  Naantalin Energia on läsnä ja siellä vastaavat asioihin ihmiset!

Yhtiön strategia on Naantalin kaupunginhallituksen päättämien linjausten mukainen eikä toimitusjohtaja nähnyt olevan juurikaan mahdollisuuksia siirtohintojen laskemiseen, kun esimerkiksi Finnlinesin uudet  suuret laivatkin tulevat tarvitsemaan melkoiset tehot voidakseen sammuttaa dieselit satamaan tullessa ja sieltä lähdettäessä. Se on paikallisen ympäristön kannalta hieno asia.

Yhtiön esittelymateriaali oli laadukasta eikä huono kännykkäkuva  tee esitykselle oikeutta; asia kuitenkin selviää!

25.10.2022

1 Vastaus artikkeliin

  1. Kiitokset itsellenne, oli mukava esitellä yhtiön tilanne ja käydä kattava, asiallinen keskustelu kanssanne! Ajankohta oli energiamarkkinoiden tilanteeseen nähden erinomaisen kiinnostava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa