Puoluesihteeriltä: Kiitos ja hyvää joulua toverit!

Hyvää Joulua SDP 20201222

Vaalivuoden 2019 jouluviestissä ounastelin tai toivoin seuraavasta rauhallisempaa. Näin ei käynyt. Tänä vuonna on tapahtunut paljon: niin sellaista jota ei todellakaan toivottu kuin paljon suunnitelmien mukaan. Joka vuodesta on kuitenkin hyvä olla kiitollinen ja iloita, että vaikean tilanteen ohella monessa on onnistuttu.
Vuoden 2020 kohokohta puolueessa oli tietenkin puoluekokous. Se saatiin järjestettyä Tampereella elokuun lopulla onnistuneesti ja turvallisesti. Siellä hyväksyttiin uusi periaatejulistus ja poliittinen ohjelma seuraaville vuosille. Kokouksen jälkeen on käynnistetty työryhmät uudelleen ja saatu mukaan taas noin 500 jäsentä. Huomio: ohjelma- ja sisältötyötä voi tehdä kaikilla tasoilla ja ilman lupaa. Kannustankin kaikkia paikallisesti kuntavaaliohjelman mietintään.

Koronatilanne vaati myös puolueelta nopeaa mukautumista verkkoyhteyksien käyttöön. Näin myös SDP:n järjestötoiminta siirtyi virtuaaliseksi. Ensimmäistä kertaa vappua vietettiin puolueen verkkolähetyksen äärellä ja historiallisen virtuaalivapun esiintyjillä oli suorana yli 1000 seuraajaa. Maaliskuulta peruuntuneet järjestöpäivät toteutettiin täysin etänä marraskuussa.

Tänä vuonna on uudistettu onnistuneesti kotisivuja puolueorganisaation eri tasoille. Puolueen digitaalisten palveluiden paletti, esimerkiksi nopea taitto-ohjelma Canva ja uudistettu jäsenrekisterin ja jäsenviestintäjärjestelmä palvelee vuonna 2021 entistä paremmin. Ennen kaikkea te toverit, jäsenet ja aktiivit olette jaksaneet toimia ja pitää yllä suomalaiselle demokratialle tärkeää järjestötyötä. Kiitos siitä jokaiselle!

Lähiyhteisöjen kanssa on tehty koko ajan entistä tiiviimpää yhteistyötä. Sanomalehtemme Demokraatti tekee nyt pitkällisen työn tuloksena hyvän taloudellisen tuloksen ja Kalevi Sorsa- säätiö on juuri valinnut uuden toiminnanjohtajan. Puolueen talous on hyvällä tasolla ja vaalivuoden 2019 alijäämä on kuitattu. Tämä mahdollistaa lisärekrytointeja ja apua politiikasta viestimiseen.

Kuntavaalien tilannetta ennustaa, että jo tänä vuonna puoluejohdon ja ministereiden vaalipiireissä kiertäminen vaihtui live-lähetyksiin. Kuntavaalikampanjaa on kuitenkin suunniteltu koko syksy ja siinä otetaan huomioon poikkeukselliset olosuhteet. Puolueella on valmius toteuttaa myös kevään ehdokaskoulutukset etänä. Ja nyt on laitettu liikkeelle soittelukampanjoinnin organisointi ja ensimmäiset harjoituspuhelut soitettu. Siitä se lähtee!

Puoluetoimisto kiittää jäseniä yhteistyöstä vuonna 2020. Meillä on kaikki edellytykset onnistua niin Suomena kuin SDP:nä myös ensi vuonna. Toivotan kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Antton Rönnholm
puoluesihteeri

22.12.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa