Puolueneuvostolta vankka tuki Nato jäsenyydelle

Sanna Marin ja puolueneuvoston päätös 20220514

Niin sitten päätös puoluevaltuustossa  tehtiin rauhallisesti vapaasti mielipiteitä ilmaisten ja lopuksi äänestäen.

Demokraattinen puolue etsi argumentoiden ei pakolla linjaa, jonka uskomme kaikkien hyväksyvän.
Niinpä Antti Lindtman pystyi arvioimaan, että eduskunnassa ainakin 38 edustajaa 40 hengen ryhmästä äänestää Naton puolesta.

Sanna Marin vastaili kysymyksiin Turkista ja omaan kannan muodostumisesta puolen tunnin ajan lehdistötilaisuudessa. Vakuuttavaa esiintymistä suomeksi ja in English.

Pääministeri kausi on luonut mahdollisuuden arvioida tilannetta ja sitten lopullisesti Venäjän Ukrainaan hyökkäys johti nopeutettuun puoleen päätösaikatauluun. Pääministeri korosti arvostavansa korkealle yksituumaisuutta ja  presidentin ja puhemiehen johtajuutta prosessi 

14.5.2022

1 Vastaus artikkeliin

  1. Nyt riitti! Sdp:n toiminta on viime vuonna mennyt täysin käsittämättömään suuntaan. Esimerkkinä koronarajoitukset, joista joutuivat pahiten kärsimään ne, jotka jo muutenkin olivat heikoimmassa asemassa yhteiskunnassa; lapset, nuoret ja vanhukset, mielenterveysongelmaiset, pitkäaikaistyöttömät, päihdeongelmaiset, asunnottomat, toimeentulotukea ja yleensäkin sote-palveluita runsaasti tarvitsevat. Monilla heistä tuo kärsimys tulee jatkumaan pitkälle tulevaisuuteen.

    Ongelma kuin ongelma pyritään ratkaisemaan rajoituksilla ja pakoilla. Kaiken huippu oli, kun ryhdyttiin puuhaamaan yhdelle ammattikunnalle työssäolopakkoa ja lakko-oikeuden kieltoa. Parhaalla tahdollanikaan en voi ymmärtää, miten työväenpuolue voi toimia noin.

    No, voi toimia, kun ei ole enää työväenpuolue. Ei vähäosaisten puolella, ei tasa-arvon kannalla – eikä enää edes rauhan asialla. Nato-kannatus on viimeinen osoitus uudesta aatteettomuuden tiestä. Olen erittäin pettynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa