Puolue puhuu

Vuoden 1957 puoluekokouksessa Väinö Leskisen slogaani oli ”puolue puhuu”.
Perinnettä jatkaa nykyinen  puoluesihteeri Antton.

  • Vaikka kokoukseen pääsikin tänä vuonna hyvin rajoitettu määrä osallistujia koronan takia, korkeatasoinen striimaus teki mahdolliseksi puheiden seuraamisen kenelle tahansa, Mustakallio kirjoittaa.– että puheiden taso on maassamme hienoisessa nousussa, hän jatkaa.
  • – Rönnholmin puhe kertoo pitäjänsä syvällisestä ajattelusta ja kyvystä ilmaista näkemyksensä kirkkaasti ja paikoin jopa kauniisti, Mustakallio kirjoittaa ennen kuin käy analysoimaan Rönnholmin puheen monia yksityiskohtia.
    – Hän osaa puhua läsnäoleville ihmisille ja puhutella heitä. Hän on selvästi elänyt ja paininut puheensa kanssa niin, että se on hänelle läheinen ja oma, Mustakallio kiittää.
    Mustakallion analyysin voi lukea kokonaan tästä.

Antonin puheen voi lukea myös kirjoituksia sivulta

27.8.2020

1 Vastaus artikkeliin

  1. Antton, jolla on myös sukunimi, kuten kaikilla muillakin kansalaisilla, eikä vain etunimeltä tunnistettava asema jossakin dynastiassa, on jo pitkään kiinnittänyt huomiota raikkaalla keskustelukyvyllään ja poikkeuksellisen elävällä retoriikallaan. Se perustuu ihmisen luonteeseen ja sivistykseen. Anttonilla on…, sori, Antton Rönnholmilla on halutessaan merkittävä rooli suomalaisen politiikan kulttuurissa ja yhteiskunnan suuntaamisessa. Kaikkea hyvää Anttonille! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa