Puhutaan asioista ja tuloksista

Puoluekannatus HS 20210416

Kuva on kaapattu HS:n verkkosivujen otsikosta. Tässä kuten monissa muissakin kommenteissa media keskittyy Sanna Marinin kasvoihin. Ja mukavaa tyylikkästä pääministeriä   on katsella. Mutta kyllä kannattaisi myös kuunnella Sanna Marinin puheita ja vielä tärkempää olisi arvioida toiminnan tuloksellisuutta:
Tästä pistän tähän TS:n aamun lehdestä kaapatun kuvan: Tulos ei muutuisi vaikka vertailuun otettaisiin mikä tahansa maailman maa. Se on hyvä tulos kasvojen kanssa tai ilman!

Gallupien kannatusluvuissa  on paljon mukana hetkellistä  juuri nyt pinalla olevia  näkyy esimerkiksi  kuntavaalien siirtäminen ja liikkumisrajoitustapahtuma. Asialliset toimenpiteet on  julkisuudessa politisoitu.
Sen sijaan vielä ei ole juurikaan puhuttu kuntavaalien asioista. SDP avasi vasta tällä viikolla kuntavaalien teemoja sekä pidemmän tähtäimen visionsa. 
Kun näihin  asioihin päästään paikallisestikin keksittymään, niin ne tulevat yleisissä kannatusluvuissa näkymään.

Naantalinkin kiiltokuvaan tulee säröjä, kun vanhusten hoidon kokonaisuutta avataan, kuten tällä palstalla on kerrottu ja kuten eläkeläisasiantuntijat Lauri Laine ja Rauno Vänttinen ovat kirjoittaneet.

16.4.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa