Presidenttiehdokas Jutta U

Urpilaien presidenttiehdokkaaksi 20231119

URPILAINEN totesi, että Suomen sisäistä keskustelua seuratessamme moni meistä on havainnut, että nyt jotakin tästä vahvuudestamme on rikki.

– Jotakin siitä on rapautumassa. Mutta tämä ei ole luonnonlaki. Se ei tapahdu niin, että meidän on vain seurattava sivusta. Me voimme vaikuttaa siihen – ja samalla omaan ja yhteiseen tulevaisuuteemme.

– Minä sanon niille, jotka ovat tottuneet huutamaan kovimmalla äänellä, että ei rikota enempää. Sanon niille, joilla eniten on ja jotka jatkuvasti lisää vaativat, että vähempikin riittää. Minä haluan, että me suomalaiset voimme jälleen yhdessä sopia, että ketään ei jätetä.

Urpilainen totesi, että politiikan väännöissä yksin pärjäämisestä on tullut monelle tavoite, itsekkyydestä hyväksyttyä ja välittämisestä vanhanaikaista.
Demokraatti 19.11.2023

Toivotamme kestävyyttä, rohkeutta onnesta puhumattakaan!

 

19.11.2023

1 Vastaus artikkeliin

  1. Onkohan jollain sisäpiiriläisellä parempi tieto kuin itselläni, eli mitenkä komissaari Urpilainen on edistynyt Global Gateway -projektin hoitamisessa. Ainakin rahaa on ollut käytettävissä vähintään 300 miljardin verran ulkomaanapubudjetissaan. Itse en ole kuulut sanakaan mitenkä Urpilainen on menestynyt tässä Kiinan Vyö ja tie -ohjelmaa vastaavassa tehtävässään, vai onko pelkästään vain tutustunut EU:n byrokratiaan vuodesta 2019 alkaen, kuten itse kehui tuntevansa EU:n byrokratian kuin omat taskunsa ehdokasilmoituksessaan tulevaksi Suomen presidentiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa