Vilhelm Junnilan onnen päivä

PerustjaKristillisetvaaliliittoon20181011

Sari Essayah, kun nyt olette perussuomalaisten kanssa vaaliliitossa, jakavatko kristillisdemokraatit samat arvot perussuomalaisten kanssa?

– Vaaliliitot ovat aina teknisiä vaaliliittoja, Essayah sanoo ja toteaa, että viime kuntavaaleissa kristillisillä oli vaaliliitto monen puolueen kanssa vasemmistoliitosta perussuomalaisiin.

– Ne ovat aina teknisiä. Se on mielestäni ihan selkeä sääntö, koskaan ei ole yhteisiä ohjelmia, arvoja eikä tavoitteita, hän toistaa.

Arveluttaako yhtään?

– Kaikissa vaaleissa olemme suurinpiirtein tehneet (eri puolueiden kanssa) teknisiä vaalilittoja. Niitä on olllut kuntavaaleissa, EU-vaaleissa ja eduskuntavaaleissa. Ne kuuluvat suomalaiseen vaalitapaan ja järjestelmään. Demokraatin verkkolehden uutinen

Timo Roos Demokraatissa pakinoidessaan käyttää kristillisistä lyhennystä farisealaiset. Ei huono eikä pelkkä vitsi.

 Naantalin kannalta kristillinen persurakkaus voi olla onneksi, sillä Vilhelm Junnilan mahdollisuudet nousivat yli 50 prosenttisesti. Jos onni potkii ps+kd-liitoa,  voivat he saada jopa kolme paikkaa. Kristilliset tuskin onnistuvat keskittämään ja niinpä kolmas läpimenijä onkin persujen listalta!

 Naantalin sisäsissä kisassa Vilhelm J on kierroksen edessä Tonia F:ää, joka näyttää jäävän piirisarjaan, kun puheenjohtaja Orpo, ministeri Virolainen ja kansanedustajat Kanerva ja Siren sekä nouseva Kattelus ovat ensikertalaisen tavoittamattomissa.
Kokoomuksen neljäs paikka on kuudetta todennäköisempi.     

11.10.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa