Vai eivät voi sössiä

DemareillahyvC3A4tilanneUntoHC3A4mC3A4lC3A4inenHs20180429

Politiikan toimittamisen mestarin sana painaa. Arvostelukyky on talella ja tietoa piisaa. Niin monet kiemurat Unto on nähnyt ja useasti on itsekin ollut mukana mukkaamassa ilmapiiriä.
Demarit pystyvät melkoisiin suorituksiin ja varsinkin jos vähän alkaa kelulia. Pienen pientä apua tulee pyytämättä ja yllättäen ja niin nytkin. Lehdet taittajat ovat löytäneet kuvan SDKD:n marssista ja printissä kuvan koko oli kirjoituksen luokkaa.

Sdp:n on viisasta rauhoitella pieniä puolueita ja pitää niitä hellästi kädestä. Vihreistä ja vasemmistoliitosta voi olla hyötyä tulevissa hallitusneuvotteluissa, sillä demarit eivät pysty yksinään kokoamaan hallitusta.

Demareita saattaa houkutella jopa ajatus vasemmiston ja vihreiden hallituksesta, jota Antti Rinne johtaisi. Silloin olisi mahdollisuus antaa porvareille takaisin viime vuosien nöyryytyksistä.
Se on vain punavihreä uni. Demareilla, vihreillä ja vasemmistoliitolla on nykyisessä eduskunnassa yhteensä 62 paikkaa. On jokseenkin epärealistista kuvitella, että vasemmisto ja vihreät saisivat 38 paikan vaalivoiton ja enemmistön seuraavaan eduskuntaan.
Demarien on vaalien jälkeen pakko kääntyä keskustan ja kokoomukseen puoleen ja kysyä, kiinnostaisiko hallitusyhteistyö?
Varmasti kiinnostusta löytyy, sillä opposition penkki ei houkuttele valtaan tottuneita porvareita, kävi eduskuntavaaleissa kuinka huonosti tahansa.
Kumman porvaripuolueen Sdp sitten ottaa kumppaniksi, jos pääsee valitsemaan?

Unto Hämäläinen lopetti juttunsa yllä olevan lainauksen mukaisesti. Hyvää tarkoittava tärkeä ohje, kunpa tovereilla olisivat silmät auki ja mölyt mahassa.

Oheinen kuvakaappaus on verkkolehdestä.
Siinä otsikossa demarit ovat vassareiden liuista huolimatta jutun sisällön mukaisessa roolissa.

29.4.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa