Sotemyrskyt ovat vesilaseissa laiturin hirret rannassa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sotemyrskyt ovat nyt vesilasissa. Tarkoitan tietenkin puoluekokouksia, joissa nyt Turussa kun kokoomuslaiset ovat Petteri Orpo varmaan muistelee  Rosenlöfin Japin lempiviisautta:   Päivät ovat peräkkäin.Alex Stubb ja Jana Vapaavuori ovat tekijöitä vieläkin.
Ei pidä sekaantua muiden asioihin, mutta toivottavaa olisi, että tässä viikon vaihteessa muistettaisiinä perustuslakia siltäkin osin, että puolueet eivät suoraan päätä Suomessa  edes ministerien vaihtamisesta eduskunnan hajoittamisesta puhumattakaan.Hajoituskortin käyttökin  on vähän epäkorrektia ja Naantaliin lentämisshown tyyppiset  performanssit ovat  häpeämättömiä.

Pientä Naantalia juhlitaan tänään musiikkijuhlilla, joiden avajaisten terevetuliaissanat on luettavissa kirjoituksia palstalta.
Ja sitten huomenna lauantaina 9.9.2018

Tasavallan presidentin kanslia
Tiedote 24/2018
6.6.2018

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö siirtyy puolisonsa Jenni Haukion kanssa kesävirka-asunnolle Kultarantaan lauantaina 9. kesäkuuta. Naantalin kaupunki järjestää presidenttiparille tervetulovastaanoton venesatamassa Killan laiturilla lauantai-iltana n. klo 18.30. Samassa yhteydessä presidentti Niinistö ja rouva Haukio tapaavat myös yleisöä. Tervetulovastaanoton jälkeen presidenttipari osallistuu Naantalin musiikkijuhlien konserttiin Naantalin kirkossa.

Tämän presidentin laiturista irronnut hirsi, joka lillui presidentin laiturin vieressä arvovierasta odottamassa.

8.6.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa