SDP:n hiljainen järjen ääni

Anttirinnesotesta20170706

Olin huolissani, kun perustuslakivaliokunnan lausunnon jälkeen syntyi käsitys, että SDP:lle riittää se mitä valiokunta sotesta sanoo. Näytti siltä, yhteiskunnan uudistajasta  oli tullut lakikrjaan nojaava portinvartija.

Kun nyt välttämättömyydestä tehtiin happamia pihlajamarjoja katsovan Petteri Orpon sanoin hyve, niin lopultakin Antti Rinne pääsi sanomaan ja näkymään sekä Helsingin  että Turun Sanomissa:

Päivän valon näki sekin, että Antin kuva oli turkkarissa Lin ja Toukon kuvia suurempi ja teksti selkeästi ylöskirjoitettu. Ansio taitaa kuulua Kirsi Turkille, joka tekee juttuja Lännen Mediallekin.

Hallituksen ajoitus on tietenkin paras mahdollinen: Lomat ovat juuri alkaneet ja kesän sateissakin on ihmettelemistä. Tämä  kruunaa SOS-hallituksen sotkuiset puuhastelut.  Tähän on  vielä liitettävä hallituksen poikkeuksellisen kylmäverinen poliittinen peli;  valmistelun vastuu on siirretty asiantuntevalta virkamieheltä, joka ei olisi esitystä tehnyt ilman omaa eriävää mielipidettä, tulevalle oikeuskanslerille.
Taitaa tästä tulla fläkki oikeuskanslerin nimitykseen puuttuneen Sauli Niinistönkin puhtoiseen takkiin.

Ps. Kuvakaappaus oli nettiversiosta ja printti, jota suurin osa lukee, olikin sitten tosienlainen:

No ei tämä ole trumpismia, mutta sattuma tuntuu korjaavan satoa Sipilän suuntaan.

6.7.2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa